Residentie “Robert”

21 appartementen - Meerdonk

In samenwerking met Haven Woonconcepten bouwen we op een boogscheut van ons bedrijf Residentie Robert, 21 aantrekkelijke nieuwbouwappartementen die versmelten met haar landelijke woonomgeving door het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen.

De ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers beschikken over royale terrassen, die de natuur bijna voelbaar laten binnenkomen. De gelijkvloers appartementen beschikken over een ruime, privatieve tuin. Om het thuisgevoel te versterken, wordt er een grote, gemeenschappelijke tuin voorzien. Via de inrit in het gebouw heeft u toegang tot de 21 ondergrondse autostaanplaatsen, 20 fietsenstaanplaatsen en 21 privatieve bergingen.

De bewoners genieten van een uitstekend wooncomfort. Onder andere dankzij een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, een doorgedreven thermische en akoestische isolatie, super-isolerend glas en een aangepast ventilatiesysteem (type C). Er wordt afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen aan de hand van het lastenboek. Wie tijdig instapt kiest in een toonzaal van één van de leveranciers zijn keuken, badkamer en vloerbekleding naar persoonlijke smaak.

Verkoop : Huyzen

360° tour

 

Bekijk foto's
Nuttige documenten
/
Contactpersonen